خرما مضافتی کرمان بدون هسته از مزارع خوزستان برداشت شد!!!

چگونه چنین میوه خوشمزه و مغذی می تواند برای ما مضر باشد؟ در زیر به برخی از عوارض خرما می پردازیم.

می تواند منجر به مشکلات معده شود؛ آنها به خودی خود باعث ایجاد مشکلات معده نمی شوند مگر اینکه سولفات اضافه کرده باشند که این روزها بسیار رایج است.

سولفات یک ترکیب شیمیایی است که به خرمای خشک برای محافظت از آن در برابر باکتری های مضر استفاده می شود.

افرادی که به سولفات حساسیت دارند ممکن است دچار درد معده، نفخ و اسهال شوند.

خرما مضافتی کرمان همچنین دارای فیبر بالایی هستند که به طور شگفت انگیزی می تواند تأثیر معکوس بر بدن داشته باشد.

اگر در مرحله ای هستید که فیبر کافی مصرف نمی کنید، خوردن زیاد خرما می تواند به سرعت فیبر را در بدن شما افزایش دهد.

این افزایش سریع می تواند باعث مشکلات مختلف مرتبط با معده، مانند یبوست یا نفخ شود.

خرما

البته به خاطر داشته باشید که مطالعات زیادی در این مورد وجود ندارد.

میوه های خشک مانند خرمای خشک می توانند پوست را تحریک کنند. این نیز توسط سولفات ایجاد می شود.

تحقیقات کافی در مورد اینکه آیا آنها می توانند باعث آسم شوند وجود ندارد.

اما از آنجایی که خرما می تواند واکنش های آلرژیک ایجاد کند و واکنش های آلرژیک باعث حملات آسم می شود، بهتر است افرادی که در معرض خطر حملات آسم هستند در مصرف این میوه احتیاط کنند.

در واقع، 80 درصد از افراد مبتلا به آسم در معرض خطر حملات آسم ناشی از ذرات معلق در هوا، مانند کپک های روی میوه های خشک هستند.

آنها کالری بالایی دارند که می تواند منجر به افزایش وزن غیرمنتظره شود.

هر گرم از این میوه 2.8 کالری دارد، این بدان معناست که خرما باید بیشتر به عنوان میان وعده و در حد اعتدال مصرف شود. در غیر این صورت منجر به افزایش وزن خواهند شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.