فواید مهم کیک برای کاهش وزن!

دستور العمل های کیک مغزدار انگلیسی با استفاده از چربی دو نوع اصلی هستند روش مالشی را می توان برای اکثر مخلوط هایی که میزان چربی آن ها بیشتر از نصف وزن آرد نباشد، استفاده کرد.

چربی را به آرد الک شده، نمک و ماده خمیر مایه می مالند تا مخلوط مانند خرده نان ریز شود شکر و سایر مواد خشک مانند میوه‌های خشک اضافه می‌شود و سپس تخم‌مرغ‌های زده شده به همراه هر مایع دیگری در دستور غذا اضافه می‌شود.

برای نتیجه رضایت بخش، مواد باید کاملاً مخلوط شوند، اما بدون هم زدن یا مخلوط کردن بیش از حد روش خامه‌زنی زمانی استفاده می‌شود که نسبت چربی به آرد نصف یا بیشتر از وزن باشد و در نتیجه کیک بستنی یخچالی غنی تولید می‌شود.

چربی و شکر را خوب با هم مخلوط کرده، تخم مرغ را به این مخلوط زده و آرد و نمک را الک کرده و در صورت لزوم به همراه عامل افزایش دهنده با احتیاط تا می زنیم و سپس میوه های خشک و مایعات موجود در دستور را اضافه می کنیم.

دمای پخت از 290 درجه فارنهایت (143 درجه سانتیگراد) برای کیک های میوه ای بسیار غنی تا 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) برای نان های کوچک متفاوت است.

کیک اسفنجی و کیک غذای فرشته نمونه هایی از مخلوط های کوتاه نشده هستند این کیک بستنی ساده تا حد زیادی به هوای موجود برای خمیر شدن بستگی دارند و، مگر اینکه از دستور العمل های اصلاح شده استفاده شود، عوامل شیمیایی غیر ضروری هستند، هوای کافی برای تولید یک محصول سبک که با هم زدن تخم مرغ ها ترکیب می شود.

در کیک غذای فرشته فقط از سفیده تخم مرغ استفاده می شود که با خامه تارتار زده شده است که اسیدی است و تمایل به تثبیت کف سفیده تخم مرغ دارد.

سپس آرد، شکر و نمک مخلوط شده را به آرامی در هم می زنیم و طعم دهنده مورد نظر را اضافه می کنیم مقداری از شکر را می توان با سفیده تخم مرغ هم زد هنگام تهیه کیک اسفنجی خیس، دو روش امکان پذیر است: در روش اول، تخم مرغ های جدا نشده را با شکر و هر طعم دهنده ای هم می زنیم و سپس آرد الک شده را برش می دهیم و در این مخلوط غلیظ و سبک می چینیم.

در مرحله دوم، زرده تخم مرغ را با آبلیمو و تمام یا قسمتی از شکر می زنیم و سفیده ها را جداگانه با مقداری شکر یا بدون آن می زنیم، آرد و نمک را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و کل آن را با هم مخلوط می کنیم.

با سفیدهای کتک خورده دمای پخت کیک های کوتاه نشده از 300 تا 450 درجه فارنهایت (149 تا 232 درجه سانتیگراد) متغیر است، که دماهای بالاتر برای محصولات نازک مانند رول های سوئیسی استفاده می شود آرد کیک یا آرد شیرینی کیک‌های سبک‌تر، دانه‌ریزتر و لطیف‌تر از آردهای قوی‌تر است که برای تهیه نان استفاده می‌شود.

  • منابع:
    1. cake
  • تبلیغات: 
    1. نحوه ساخت انواع مبلمان
    2. تاثیر روتختی بر بدن انسان
    3. تولید انواع مدل از پشم شیشه
    4. دانشجویان چینی موفق به اختراع چمدان هوشمند شدند!