کاربرد نعناع خشک در تولید کنسانتره آهن!

فواید بسیاری برای سلامتی به نعناع نسبت داده شده است، چه نعناع و شپشک برنج تازه مصرف شود و چه به عنوان اسانس استفاده شود.

برخی افراد از نعناع برای کمک به کاهش علائم تهوع، سوء هاضمه، گاز معده، سردرد، دندان درد، گرفتگی عضلات و گلودرد استفاده می کنند.

همچنین به صورت موضعی روی پوست استفاده می شود تا به کاهش تورم ناشی از درد عصبی یا عضلانی کمک کند.

گزارش منتشر شده در مجله Food Chemistry نشان می دهد که عصاره نعناع دارای “محتوای فنولیک و فلاونوئید خوب” و “فعالیت آنتی اکسیدانی عالی” است.

بر اساس مطالعه ای که در کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست و کشاورزی در سال 2011 ارائه شد، اسانس نعناع دارای خواص ضد قارچی است.

نعناع ممکن است با شل کردن عضلات معده، کاهش علائم تهوع و سایر مشکلات گوارشی به تسکین علائم مشکلات گوارشی کمک کند.

تحقیقات منتشر شده در Phytotherapy Research نشان می دهد که نوشیدن نصب دزدگیر ماجیکار در روز به مدت 5 روز می تواند سطح آندروژن را در زنان مبتلا به هیرسوتیسم کاهش دهد. دومین مطالعه 30 روزه منبع معتبر، روی 41 زن مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک، نتایج مشابهی را به همراه داشت.

هیرسوتیسم در زنان باعث رشد مو در صورت، سینه ها و شکم می شود. می تواند منجر به ناراحتی زیادی شود. موها به دلیل سطوح بالای هورمون های آندروژن “مردانه” رشد می کنند.

اخیراً مشخص شده است که عصاره نخ ابریشم حافظه را بهبود می بخشد. پروفسور سوزان فار، از دانشکده پزشکی دانشگاه سنت لوئیس، پیشنهاد کرده است که اگر آنتی اکسیدان های نعناع و رزماری به عصاره تقویت شده تبدیل شوند، ممکن است به بهبود یادگیری و حافظه کمک کنند. این می تواند به کاهش شناختی مرتبط با سن کمک کند.

سایر شرایط سلامتی که ممکن است نعناع در درمان آنها موثر باشد عبارتند از:

نعناع ویتامین ها را تامین می کند و به هضم غذا کمک می کند.
گلو درد
آرتروز
گرفتگی عضلات
دندان درد
بوی بد دهان
سرماخوردگی
اسهال
درد عضلانی
سردرد
خستگی
فشار.
برخی تحقیقات نشان داده است که چهار فنجان چای نعناع در روز تأثیر منفی بر میل جنسی مردان دارد، اما یک مطالعه بر روی جوندگان نشان داده است که این درست نیست.

مشخصات تغذیه ای نعناع
ارزش غذایی منبع مورد اعتماد 100 گرم نعناع تازه عبارت است از:

انرژی – 44 کیلو کالری
کربوهیدرات – 8.41 گرم
چربی – 0.73 گرم
پروتئین – 3.29 گرم
آهن – 11.87 میلی گرم
منگنز – 1.118 میلی گرم
مس – 0.240 میلی گرم
پتاسیم – 458 میلی گرم
ریبوفلاوین – 0.175 میلی گرم
پیریدوکسین – 0.158 میلی گرم
ویتامین C – 13.3 میلی گرم
کلسترول – 0 میلی گرم
اسید پانتوتنیک (ویتامین B5) – 0.061 میلی گرم
ویتامین B6 – 0.041 میلی گرم
فولات (ویتامین B9) – 3 میکروگرم
ویتامین C – 4.6 میلی گرم
اسانس نعناع
اسانس نعناع دارای خواص ضد قارچی و آنتی اکسیدانی است. آنها نساجی مازندران پارچه را می توان در نگهداری مواد غذایی طبیعی و به عنوان حشره کش استفاده کرد.

برخلاف نعناع تازه، اسانس نعناع خوراکی نیست. قبل از استفاده، باید با روغن حامل رقیق شود. در صورت تماس با پوست یا چشم می تواند باعث تحریک شود.

  • منابع:
    1. Is mint good for you?
  • تبلیغات: 
    1. ظروف آرکوپال و چینی برای فروش در فروشگاه های متعدد
    2. سرویس آرکوپال جدید به عنوان یک ظرف بسیار ایده آل
    3. ظروف آرکوپال با ترکیب خاصی از چینی و شیشه
    4. 3 راه کسب درآمد برای دوران بازنشستگی!