خرما می تواند به بسیاری از غذاها، چه تازه و چه خشک، حس خاصی بدهد.
میوه صحرایی به سادگی طعم شیرینی لذیذی دارد و همیشه با لمس شرقی خود، طعمی عجیب و غریب به غذا می بخشد.
صرف نظر از تازه یا خشک بودن خرما، سطح چسبناک آن مشخص می شود، اگر خرمای تازه فرآوری شود، قوام چسبناکی به دست می آید.
از طرف دیگر، خرمای خشک از همان ابتدا بسیار چسبنده است؛ بنابراین خرد کردن خرما یک چالش است، اما با ابزارها و نکات مختلف به راحتی امکان پذیر است.
درست کردن پوره خرما یا خمیر خرما با دستگاه خمیر خرما ایده خوبی برای استفاده از خرماهای کمی قدیمی، خشک یا سفت است.
اما اگر ترمومیکس قدرتمند در دست ندارید، باید خرماها را از قبل با آب نرم کنید.
خیساندن در آب گرم، مدت زمان: 30 دقیقه تا 2 ساعت (بسته به خشکی خرما).
در یک الک قرار دهید و روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید تا خرماها به آرامی بخارپز شوند، مدت زمان: 10 دقیقه تا 30 دقیقه خرماها را با کمی آب در قابلمه به طور خلاصه بجوشانید، مدت زمان: 10 دقیقه تا 20 دقیقه.
له کردن خرما بدون مخلوط کن دستی و امثال آن – آیا این امکان وجود دارد؟
اگر به دنبال راه هایی برای چرخ کردن خرما بدون مخلوط کن هستید یا دستگاه مخلوط کن دستی ندارید، روش های مختلفی برای خرد کردن خرما بدون دستگاه غذاساز برقی وجود دارد:
با چاقو تکه های خرما را می گیرید که برای سالاد، ماهی تابه سبزیجات یا شیرینی با شیرینی میوه ای مناسب است.
با فلیت لاته، پوره یا برنج سیب زمینی: اگر فلیت لاته یا برنج سیب زمینی در اختیار دارید، می توانید از خرما ماس خوب درست کنید.
برای این کار ابتدا باید خرما را با کمی آب بجوشانید. اگر می خواهید از جوشیدن جلوگیری کنید، باید از خرماهای بسیار نرم برای این نوع استفاده کنید.
خرماهای خیلی نرم (مثلاً خرماهای فوق تازه ما) را می توان با چنگال له کرد و به یک تفاله نرم تبدیل شد