با خرمای پیارم صادراتی میزهای مهمانی خود را دیزاین کنید!!!

به طور متوسط ​​سالانه بیش از 5 میلیون تن خرما در سراسر جهان برداشت می شود.

مصر بزرگترین تولید کننده خرمای پیارم صادراتی است اما صادرات کمی دارد – 90 درصد تولید در کشور مبدا مصرف می شود، به ویژه به عنوان خوراک دام، و اروپا عمدتاً از شمال آفریقا (عمدتاً الجزایر و تونس) تامین می شود.

بیش از 1500 گونه مختلف خرما در سراسر جهان رشد می کند و در آب و هوای گرم مانند کالیفرنیا، آریزونا، فلوریدا و خاورمیانه رشد می کند.

یکی از محبوب ترین خرماهای مدجول است که به دلیل اندازه بزرگ و طعم غنی خود شناخته شده است.

گران ترین و در عین حال با ارزش ترین انواع خرما عبارتند از: آجوا، مدجول، دگلت نور، سوکاری و خالاس.

اینها عمدتاً خرماهای تازه هستند، در اینجا انواع Medjool حاکم است.

خرمای مدجول را به دلیل بزرگی، «شاه خرما» می نامند، سایر ارقام نرم عبارتند از: کیمیا مضافتی، برهی، آجوا، حیانی، خضراوی.

کدام نوع خرما قند کمتری دارد؟ - همه چیز مگ

نیمه سفت – این گروه شامل خرمای خشک می شود؛ مانند: دگلت نور، سایر، کبکاب، پیارم، زاهدی، ربی.

در اینجا به شرح مختصری از گونه های منتخب خرمای غیر گوگردی که در سرتاسر جهان کشت می شوند، می پردازیم.

خرمای برهی زرد و ترد است، طعم خرمای رسیده ترکیبی از کارامل و شکر قهوه ای است.

خرمای برهی دارای میوه های کوچک تا متوسط، با گوشت و پوست قوی است که رنگ آن از کهربایی به طلایی تغییر می کند.

برهی تنها نوع خرمای تازه فروخته شده در جهان است، آنها فقط برای چند هفته پس از برداشت در ماه اوت معامله می شوند.

قرار شیرین و نیمه سخت. نام آن به معنای “تاریخ نور” است.

دگلت نور عمدتاً در الجزایر، لیبی، تونس و ایالات متحده رشد می کند و عمده ترین رقم صادراتی است.

ویژگی دگلت نور میوه نسبتا بزرگ و پوستی است که با بلوغ از کهربایی به قهوه ای تیره تغییر می کند.

خرمای دگلت نور برای پخت بسیار مناسب است

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.